Limba/Language    romaneste english

Sesiunea Stiintifica Anuala a Facultatii de Biologie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iasi

Impactul antropic asupra diversitătii structurale si functionale a sistemelor biologice

    26 – 27 Octombrie 2012, Iasi, Romania

 

 

 

 

 

 

   

Procesul de inscriere la sesiunea stiintifica Impactul antropic asupra diversitătii structurale si functionale a sistemelor biologice cuprinde doua etape distincte:

1. Completarea formularului on-line de la sfarsitul acesti pagini cuprinzand datele de contact ale participantului, titlul, autorii si rezumatul lucrarii.

2. Plata taxei de participare si trimiterea unei copii a ordinului de plata prin e-mail secretariatului sesiunii. Copia scanata a ordinului de plata va fi insotita obligatoriu de un document word continand articolul in rezumat formatat conform Instructiunilor pentru autori. Documentele vor fi trimise prin e-mail la adresa: sesiune2012@gmail.com

Participarea la conferinta este conditionata de plata taxei de participare si de trimiterea copiei dupa ordinul de plata pana la data de 15 Octombrie 2012.

Inainte de a completa formularul de inscriere on-line va rugam cititi cu atentie aceste intructiuni

Inscrierea la conferinta prin completarea on-line a prezentului formular este obligatorie. Se recomanda completarea separata intr-un editor text a tuturor raspunsurilor cerute de acest formular si apoi copierea lor in pagina de internet folosind comanda Copy/Paste.

Odata apasat butonul SUBMIT, Informatiile trimise nu mai pot fi modificate, de aceea va rugam verificati datele introduse. Orice modificare ulterioara inscrierii prin completarea formularului va fi trimisa prin e-mail secretarului responsabil de inscrierea on-line, Asist. dr. Marius Mihăşan, marius.mihasan@uaic.ro 

Daca intampinati probleme cu procedura de inscriere on-line, va rugam solicitati formularul de inscriere in format .doc la adresa marius.mihasan@uaic.ro.

Formular on-line