Bulevardul Carol I, nr. 20 A, Iași, Romania, 700505
+4 0232 20 10 72
Secretariat: secretariat.bio@uaic.ro Administrație: asf.bio@uaic.ro

Alegere temă lucrare licență/disertație

În atenția studenților anului II Licență și I Master !

Dragi studenți,

Sunteți invitați să consultați lista temelor propuse pentru lucrările de licență, respectiv disertație valabile pentru promoția dumneavoastră (licență 2022 – 2025; masterat 2023 – 2025) și să alegeți o temă potrivită planurilor dumneavoastră de viitor. Termenul limită pentru alegerea unei teme este 28 ianuarie 2024.

Pentru a alege o temă în vederea realizării lucrării de licență sau de disertație, veți parcurge următorii pași:

Pasul 1. Consultați lista temelor propuse,

Pasul 2. Alegeți o temă,

Pasul 3. Verificați numărul de locuri disponibile pentru fiecare cadru didactic. Situația locurilor disponibile va fi actualizată zilnic și poate fi  consultată pe bază de autentificare folosind contul de e-mail instituțional aici:

Dată actualizare: 14.02.2024

Pasul 4. Contactați cadrul didactic care a propus tema respectivă, pentru a vă asigura de disponibilitatea acestuia și pentru a stabili împreună titlul final al lucrării. În acest scop, puteți folosi adresa de e-mail pe care o găsiți alături de numele cadrului didactic în listele ce conțin propunerile de teme pentru realizarea lucrării de licență/disertație.

Observații!

  1. Nu este necesară depunerea unei cereri pentru înscriere. Titlul final al lucrării va fi înregistrat de către cadrul didactic care va deveni coordonatorul științific al lucrării dumneavoastră de licență sau disertație.
  2. Nu uitați că, după alegerea temei, trebuie să țineți legătura cu cadrul didactic coordonator, pentru a primi îndrumările necesare realizării lucrării !!!