Limba/Language    romaneste english

Diversitate structurala si
functionala în
organizarea biologica

    SESIUNE STIINTIFICA CU PARTICIPARE INTERNAŢIONALA
 7 –8 Octombrie 2011, Iasi, Romania

 

 

 

 

 

 

   

Procesul de inscriere la sesiunea stiintifica Diversitate structurala si functional a în organizarea biologica si publicarea articolului in-extenso in revista Analele Stintifice ale Universitătii"Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, Secţiunile II. a Biologie Animală, Secţiunea II a Genetică si Biologie Moleculară, Sectiunea II a. Biologie Vegetala, cuprinde trei etape distincte:

1. Completarea formularului on-line de la sfarsitul acesti pagini cuprinzand datele de contact ale participantului, titlul, autorii si rezumatul lucrarii.

2. Plata taxei de participare si trimiterea unei copii a ordinului de plata prin e-mail secretariatului sesiunii. Copia scanata a ordinului de plata va fi insotita obligatoriu de un document word continand articolul in rezumat formatat conform Instructiunilor pentru autori. Documentele vor fi trimise prin e-mail la adresa: sesiunebiologie2011@gmail.com

Participarea la conferinta este conditionata de plata taxei de participare si de trimiterea copiei dupa ordinul de plata pana la data de 30 Septembrie 2011.

3. Trimiterea lucrarilor in-extenso pana la data de 15 septembrie 2010. Lucrarile vor fi realizate conform instructiunilor pentru autori disponibile pe pagina dedicata si vor fi trimise la adresa: sesiunebiologie2011@gmail.com

 

Inainte de a completa formularul de inscriere on-line va rugam cititi cu atentie aceste intructiuni

Inscrierea la conferinta prin completarea on-line a prezentului formular este obligatorie. Se recomanda completarea separata intr-un editor text a tuturor raspunsurilor cerute de acest formular si apoi copierea lor in pagina de internet folosind comanda Copy/Paste.

Odata apasat butonul SUBMIT, Informatiile trimise nu mai pot fi modificate, de aceea va rugam verificati datele introduse. Orice modificare ulterioara inscrierii prin completarea formularului va fi trimisa prin e-mail secretarului responsabil de inscrierea on-line, Asist. dr. Marius Mihăşan, marius.mihasan@uaic.ro 

Daca intampinati probleme cu procedura de inscriere on-line, va rugam solicitati formularul de inscriere in format .doc la adresa marius.mihasan@uaic.ro.

Formular on-line