Bulevardul Carol I, nr. 20 A, Iași, Romania, 700505
+4 0232 20 10 72
Secretariat: secretariat.bio@uaic.ro Administrație: asf.bio@uaic.ro

COVID 19

Formular on-line de înregistrare a cazurilor pozitive COVID – 19

Dragi studenți,

Având în vedere situația epidemiologică actuală pe care o  parcurgem cu toții și din dorința de a putea comunica mai ușor, vă punem la dispoziție un formular on-line de înregistrare a cazurilor pozitive COVID – 19 (care poate fi completat folosind contul instituțional),  prin intermediul căruia vă rugăm să ne informați dacă vă aflați în una din următoarele situații: caz confirmat pozitiv, contact direct, debut simptome specifice.

Completând acest formular ne ajutați să luăm cele mai bune decizii, astfel încât desfășurarea lucrărilor practice “față în față” să se realizeze în condiții de siguranță pentru toți.

Vă rugăm, prin urmare, să fiți responsabili, să vă gândiți la sănătatea voastră și a celor din jurul vostru și să respectați toate măsurile de combatere și prevenire a îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV 2: purtarea corectă a măștii de protecție, păstrarea distanței, evitarea aglomerărilor, spălarea frecventă a mâinilor și dezinfectarea obiectelor folosite în comun. Pentru instrucțiuni de protecție detaliate, parcurgeți cu atenție GHIDUL PENTRU STUDENȚI APLICABIL PE PERIOADA DESFĂȘURĂRII ACTIVITĂȚILOR DIDACTICE ÎN CONDIȚIILE PANDEMIEI DE COVID – 19 care se găsește mai jos.

Vă mulțumim,

Ghid pentru studenți aplicabil pe perioada desfășurării activităților didactice în condițiile pandemiei de COVID – 19

Măsurile sanitare și de protecție recomandate în acest ghid au menirea de a preveni și diminua răspândirea infectării cu SARS-CoV-2 în rândul studenților care frecventează cursurile Facultății de Biologie a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași.  Implementarea măsurilor recomandate în acest ghid nu elimină total riscurile de transmitere a virusului SARS-CoV-2.

Pentru diminuarea riscului de infectare, respectarea tuturor normelor prevăzute în prezentul ghid este obligatorie pentru toți studenții. Aceasta presupune atitudine responsabilă din partea tuturor membrilor comunității academice