Bulevardul Carol I, nr. 20 A, Iași, Romania, 700505
+4 0232 20 10 72
Secretariat: secretariat.bio@uaic.ro Administrație: asf.bio@uaic.ro

Antibiotice lansează programul Perfoma+, ediția 2023

Studenții din anul III, masteranzii și doctoranzii biologi dornici să urmeze o carieră în industria farmaceutică au acum posibilitatea să se înscrie la cea de-a opta ediție a programului de dezvoltare a competențelor profesionale, Perform a+, susținut de compania Antibiotice.

Pe parcursul programului, specialiști din cadrul organizației, desemnați ca și mentori, vor dezvălui participanților ce presupune activitatea de cercetare în industria farmaceutică.
La finalul proiectului, cei mai performanți au şansa să se alăture echipei companiei Antibiotice.

Programul se va derula în perioada 20 septembrie – 22 octombrie 2023, cu sesiuni teoretice și practice. Orele efectuate în cadrul proiectului pot fi echivalate cu ore de practică.

Înscrierile au loc în perioada 19 iunie – 9 iulie 2023, la adresa resurse.umane@antibiotice.ro.

Pentru aplicare în programul Perform a+ sunt necesare următoarele documente:

– CV în format Europass;

– scrisoare de intenţie;

– document care să ateste media la licență/disertație sau ultimul an de studii; – recomandare de la un cadru didactic, cu avizul Conducerii Facultății (nr. de înregistrare).

Selecția se face în funcție de media la licență/ disertație sau ultimul an de studiu, de activitățile extracurriculare menționate în CV și de numărul de locuri stabilite – 30 de locuri pentru candidați de la toate specializările.

Doar candidații selectați vor fi contactați pentru înscrierea în program.

Mai multe detalii despre Perform a+ găsiți pe www.antibiotice.ro/performaplus sau la telefon: 0232 209 433 sau 0232 209 211.