In cadrul Sesiunii Ştiinţifice Anuale a Facultăţii de Biologie se va desfăsura şi:

Sesiunea Ştiinţifică a Studenţilor Biologi (SSSB)
22 Octombrie 2015 între orele 10:00 - 16:00

Comitet ştiinţific:   Conf. dr. Smaranda Vantu, prodecan al Facultatii de Biologie, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi
    Conf. dr. Lacramioara Ivanescu
    Lect. dr. Ovidiu Popovici
   
     
Grup ţintă:   Sesiunea se adresează studenților înmatriculați la ciclul de licență, master sau doctorat, la o facultate cu profil Biologie/Științele Vieții, care doresc să prezinte o lucrare științifică cuprinzând fie rezultate originale, fie o sinteză a literaturii de specialitate.

Toate lucrările vor fi prezentate oral, sesiunea dorind să asigure un mediu care să încurajeze și să dezvolte abilitățile de comunicare științifică a studenților.
     
Taxe:   Participarea studenților la acest eveniment satelit este gratuită. Singurul element ce condiționează participarea este prezentare unei lucrări.

În cazul în care se dorește și participarea la evenimentul Sesiunii Științifice Anuale a Facultății de Biologie, se percepe o taxa de 50 de lei. Lucrarea poate fi de asemenea prezentată și sub formă de poster, la sesiunea dedicată - Vineri 23 Octombrie 2015, 15:30 - 16:00.
     
Înregistrare:   Procesul de înregistrare constă în trimiterea prin e-mail a rezumatului, formatat conform cerințelor din secțiunea Instrucțiuni privind redactarea rezumatelorla adresa sesiunebiologie@gmail.com

 

Web site and all contents © Copyright Marius Mihasan, 2015, All rights reserved. Free website templates