Bulevardul Carol I, nr. 20 A, Iași, Romania, 700505
+4 0232 20 10 72
Secretariat: secretariat.bio@uaic.ro Administrație: asf.bio@uaic.ro

SSASN 2023

EDIȚIA a VII-a, 26 octombrie 2023

Facultatea de Biologie a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, împreună cu Asociația Studenților Biologi din Iași, organizează cea de a VII-a ediție a Sesiunii Științifice Anuale a Studenților Naturaliști (SSASN). Invităm să participe la acest eveniment toți studenții naturaliști (studii de licență și master) care doresc să își dezvolte capacitatea de comunicare a rezultatelor studiilor proprii și să se familiarizeze cu rigoarea cercetării științifice. Studenții doctoranzi sunt așteptați să se înscrie direct la SSFB 2023!

Sesiunea se va desfășura pe următoarele secțiuni: Biologie și ecologie animală, Biologie și ecologie vegetală, respectiv Biochimie și științe bio-moleculare.

Lucrările comunicate la SSASN 2023 vor putea fi înscrise și la secțiunea Postere a Sesiunii Științifice a Facultății de Biologie!

Rezumatele lucrărilor prezentate vor fi incluse în volumul anual al manifestării. Rezumatele comunicărilor înscrise și la secțiunea Postere a SSFB 2023 vor fi publicate în volumul de rezumate al acestei manifestări! Autorii celor mai bune comunicări sunt încurajați să-și publice studiile, după un proces de recenzare, în revista Facultății de Biologie – Journal of experimental and molecular biology (revistă indexată în baze de date internaționale).

DATE IMPORTANTE:

Perioada de înscriere 18 septembrie – 8 octombrie 2023. Formularul de înscriere on-line poate fi accesat aici

În formular se va include și rezumatul lucrării de prezentat. Confirmarea acceptării rezumatului: până la data de 10 octombrie 2023.

Programul sesiunii: aici

Modul de desfăşurare: mixt (fizic, la Facultatea de Biologie; on-line, pe platforma Microsoft Teams Click here to join the meeting – doar pentru studenții din afara centrului universitar Iași!)

Comitetul științific: Șef lucr. dr. Ciprian Claudiu Mânzu – coordonator al evenimentului

Șef lucr. dr. Elena Todirașcu Ciornea

Conf. dr. Ovidiu-Alin Popovici

Șef lucr. dr. Iulia Băra