Bulevardul Carol I, nr. 20 A, Iași, Romania, 700505
+4 0232 20 10 72
Secretariat: secretariat.bio@uaic.ro Administrație: asf.bio@uaic.ro

Lancement de l’appel de bourses France Excellence Roumanie 2024

Franța lansează un apel anual la candidaturi pentru programul de burse ale Guvernului francez, numite in acest an France Excellence. Serviciul de Cooperare și Acțiune Culturală al Ambasadei Franței în România gestionează trei tipuri de burse France Excellence: burse de masterat, burse de cotutelă pentru doctoranzi și burse postdoctorale pentru cercetători.

Apelul de candidaturi este deschis până la data de 3 martie 2023 și este publicat online, pe site-ul Institutului Francez din România:

Studenții pot să găsească acolo Ghidul practic, precum și Nota explicativă.

Ambasada Franței în România/ Institutul Francez din România vă invită să participați la un webinar de prezentare a programelor sale de burse, care sunt în prezent deschise pentru aplicații:

  • France Excellence Roumanie (fostul program Bourses du Gouvernement Français), care este deschis pentru Master, Doctorat și Postdoctorat până pe 4 martie 2024.
  • France Excellence Europa: apelul este deschis pentru burse de Master până pe 29 martie 2024.
  • Participarea la webinar este deschisă tuturor, cu condiția să vă înscrieți folosind următorul formular înainte de 09/02/2024, ora 12:00: https://forms.gle/iJ8ztmnMCZdyJpew9