Bulevardul Carol I, nr. 20 A, Iași, Romania, 700505
+4 0232 20 10 72
Secretariat: secretariat.bio@uaic.ro Administrație: asf.bio@uaic.ro

Conferința de lansare regională a programului guvernamental de finanțare pentru tineri StudentInvest

Fondul Român de Contragarantare SA (FRC) și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași vă invita să participați la Conferința de lansare regională a programului guvernamental de finanțare pentru tineri StudentInvest.

Evenimentul are loc miercuri8 noiembrie în intervalul 14.30-16.00, în Sala Senatului a UAIC și se va desfășura sub forma unei dezbateri ce își propune să aducă la cunoștință tuturor participanților să cunoască avantajele de creditare unice existente, în acest moment, pentru tineri, studenți și familii deopotrivă.

StudentInvest este un produs de tip credit de nevoi personale (cu valoare de maxim 75.000 lei), ale cărui costuri (dobândă, comision de analiză, comision de gestiune, comision de garantare) sunt suportate integral de stat prin Ministerul Finanțelor, respectiv Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse în calitate de ordonator principalde credite. Acesta se adresează exclusiv studenților înscriși în unități de învățământ superior acreditate, interesați să investească în propria formare, cultură, sănătate, locuire sau în alte direcții de dezvoltare profesională/personală.

Fondul Român de Contragarantare SA (FRC) este o instituție financiară specializată, mandatată de Ministerul Finanțelor să îndeplinească rolul de agent al statului în procesul de implementare a mai multor programe guvernamentale de finanțare, atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru beneficiari individuali.

Mai multe informații sunt publicate aici: https://360.uaic.ro/blog/2023/11/07/conferinta-de-lansare-regionala-a-programului-guvernamental-de-finantare-pentru-tineri-studentinvest/