Bulevardul Carol I, nr. 20 A, Iași, Romania, 700505
+4 0232 20 10 72
Secretariat: secretariat.bio@uaic.ro Administrație: asf.bio@uaic.ro

Completare formular cazare candidați admiși în anul universitar 2023-2024

Acest anunț este valabil pentru candidații declarați admiși în sesiunea septembrie 2023, care au confirmat locul la facultatea de Biologie și care doresc cazare în anul universitar 2023-2024 în unul dintre căminele Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Pentru înregistrarea opțiunilor de cazare, candidații sunt rugați să acceseze link-urile de mai jos. Formularul de înregistrare este valabil până la data de 10 Septembrie 2023. Acest anunț nu se adresează candidaților admiși în sesiunea iulie 2023, care au completat deja formularul.

Lista căminelor Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Formular cazare candidați admiși

Regulament cazare

Studenţii care solicită cazare în baza unor:

  • criterii medicale
  • criterii sociale specifice: student orfan de ambii părinți/ student aflat in plasament familial (bunici, asistent maternal profesionist, alte persoane)/ student aflat in plasament rezidential (case de copii/centre de plasament) / studente-mame cu copii/ student cu părinţi participanţi la Revoluţie / caz fraţi (soră-soră / frate-frate)
  • studenţii familişti
  • alte cazuri specifice

vor completa formularul on-line și vor transmite documentele justificative la adresa de e-mail asf.bio@uaic.ro până la data de 10 septembrie 2023