Bulevardul Carol I, nr. 20 A, Iași, Romania, 700505
+4 0232 20 10 72
Secretariat: secretariat.bio@uaic.ro Administrație: asf.bio@uaic.ro

Pași spre o carieră în domeniul biotehnologiilor

În contextul colaborării tradiționale, de peste două decenii, a Facultății de Biologie de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi cu Compania ANTIBIOTICE Iași, a fost efectuată o vizită de informare/documentare a studenților de la specializarea de Master – Biotehnologii microbiene și celulare (anul I) în data de 10 noiembrie 2022.

În scopul aprofundării cunoștințelor teoretice și practice, referitoare la biotehnologia obținerii unor substanțe biologic active și aplicațiile acestora au fost vizitate Departamentul de Controlul Calității – Laboratorul de analize fizico-chimice, Laboratorul de determinări microbiologice și Centrul de studii clinice.

Mulțumim colaboratorilor noștri pentru prezentările făcute și informațiile deosebite de utile transmise viitorilor biotehnologi.

Coroborând bazele teoretice ale biotehnologiilor microbiene cu partea aplicativă a acestora, studenții anului I de la specializarea Biotehnologii microbiene și celulare, Facultatea de Biologie, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, au efectuat în data de 3 noiembrie 2022, o vizită de informare/documentare în cadrul STAŢIUNII DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU VITICULTURĂ ŞI VINIFICAŢIE (S.C.D.V.V.) IAŞI, fiind prezentate laboratorul de analize fizico-chimice, laboratorul de microbiologie, halele de producţie-îmbuteliere şi ambalare, combinatul de vinificaţie.

Avem convingerea ca toate informațiile complexe şi actuale, pe care   colaboratorii noștri le-au transmis studenților vor putea fi valorificate eficient de către aceștia.

Vă mulțumim !!!