Bulevardul Carol I, nr. 20 A, Iași, Romania, 700505
+4 0232 20 10 72
Secretariat: secretariat.bio@uaic.ro Administrație: asf.bio@uaic.ro

Conferința Internațională „Etică, deontologie și integritate academică – repere pentru asigurarea unei culturi a calității universitare în secolul al XXI-lea”

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași va organiza vineri, 27 mai 2022, între orele 10.00-16.00, în Aula Magna „Mihai Eminescu”, Conferința Internațională „Etică, deontologie și integritate academică – repere pentru asigurarea unei culturi a calității universitare în secolul al XXI-lea”.

Evenimentul, organizat în cadrul Proiectului FDI „Etică și deontologie universitară la UAIC – integritate în activitatea academică prin formarea continuă a personalului didactic” (UniEthic), va pune accent pe problemele specifice activității comisiilor de etică din cadrul universităților partenere din țară și străinătate, aducând în prim-plan aspecte care vizează importanța cunoașterii și respectării reglementărilor legislative și instituționale de etică și deontologie academică.

Evenimentul se adresează în egală măsură cadrelor didactice, cercetătorilor, dar și studenților. Persoanele interesate de tematica acestei conferințe, se pot înscrie în vederea participării folosind link-ul https://forms.gle/Q3v6KGhhxQD6cgAS7