Bulevardul Carol I, nr. 20 A, Iași, Romania, 700505
+4 0232 20 10 72
Secretariat: secretariat.bio@uaic.ro Administrație: asf.bio@uaic.ro

Competiție granturi Utrecht Network pentru tineri cercetători

Utrecht Network informează universitățile membre referitor la deschiderea competiției pentru acordarea a 20 de granturi tinerilor cercetători. https://utrecht-network.org/activities/young-researchers-grant/

UAIC poate nominaliza maximum 3 candidați pentru obținerea acestui grant (in valoare totala de 1000 EUR).

Pentru acest tip de bursă pot candida studenți MA sau DOC, care nu sunt eligibili pentru stagii in Erasmus+. Stagiile pot avea o durată de minimum 4 saptamani si se pot derula la una dintre universitățile membre in Rețeaua Utrecht, in intervalul 1 aprilie 2022 – 31 martie 2023 (inclusiv in perioada vacanțelor, dacă există un acord in acest sens din partea instituției gazdă).

Vă solicităm acordul pentru:

  1. primirea dosarelor de candidatură la secretariatul Facultății, pana la data de 1 februarie 2022.
  2. transmiterea la Serviciul Relații Internaționale a ierarhizării candidaților si a dosarelor acestora pană la data de 4 februarie 2022.
    In ierarhizarea candidaților (acolo unde este cazul) se poate avea in vedere activitatea de cercetare (numărul de lucrări, categoria publicațiilor în care au apărut lucrările candidaților, participarile acestora – cu lucrări – la congrese și alte manifestări științifice).
    Situația candidaturilor din UAIC va fi prezentată in B.E.C.A., care va face cele 3 nominalizări la care UAIC are dreptul.