Bulevardul Carol I, nr. 20 A, Iași, Romania, 700505
+4 0232 20 10 72
Secretariat: secretariat.bio@uaic.ro Administrație: asf.bio@uaic.ro

Lună: noiembrie 2023

Afișare burse

Lista studenților beneficiari de bursă pentru anul universitar 2023-2024, semestrul I a fost afișată astăzi, 27.11.2023, ora 15:00. Detalii aici Studenții care nu au depus la secretariat extrasul de cont bancar pentru virarea bursei sunt invitați să aducă căt mai repede la secretariat acest document. Atenție nu sunt admise conturile Revolut.

Serviciul Român de Informații prezintă oportunitățile de carieră studenților UAIC

Vineri, 24 noiembrie 2023, ora 13.00, studenții Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași sunt invitați în Aula Magna „Mihai Eminescu” la o prezentare a oportunităților de carieră, susținută de ofițeri din cadrul Serviciului Român de Informații. Pentru mai multe detalii aici.

Learn&Connect

Dragi studenți, Există oportunitatea de a beneficia de consiliere psihologică individuală (link formular de inscriere: Consiliere psihologică individuală) și de sesiuni colective de coaching si dezvoltare personală (link formular de inscriere: Coaching și dezvoltare personală (4 întâlniri pe lună), în cadrul proiectului Learn&Connect.

Transport în comun

Modalitatea de decontare a cheltuielilor de transport local în comun pentru studenții care în cursul lunii octombrie 2023 și-au achiziționat titlurile de călătorie/abonamentele CTP la preț întreg. Detaliile privind documentele necesare se găsesc în documentul atașat, la pagina 5.Modelul de cerere (Anexa 1) poate fi descărcat de aici. Cererile, însoțite de toate documentele necesare, vor…
Citește mai mult

PROGRAMUL SEE Mobilități de practică (SMP)

Apel deschis la candidaturi pentru studenți si doctoranzi începând cu anul academic 2022-2023

Conferința de lansare regională a programului guvernamental de finanțare pentru tineri StudentInvest

Fondul Român de Contragarantare SA (FRC) și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași vă invita să participați la Conferința de lansare regională a programului guvernamental de finanțare pentru tineri StudentInvest. Evenimentul are loc miercuri, 8 noiembrie în intervalul 14.30-16.00, în Sala Senatului a UAIC și se va desfășura sub forma unei dezbateri ce își propune să aducă la cunoștință tuturor participanților să cunoască avantajele…
Citește mai mult