In cadrul Sesiunii Ştiinţifice Anuale a Facultăţii de Biologie se va desfăsura şi:

Sesiunea Ştiinţifică a Studenţilor
24 Octombrie 2013 între orele 10:00 - 16:00

Comitet ştiinţific:    
    Conf. Dr. Smaranda Vantu
    Şef Lucr. Dr. Gorgan Lucian
    Şef Lucr. Dr. Mihăşan Marius
     
Grup ţintă:   Sesiunea se adresează studenţilor înmatriculaţi în ciclul de licentă, master şi doctorat la o facultate cu profil Biologie/Ştiinţele Vieţii ce doresc să prezinte o lucrare ştiinţifică cuprinzând fie rezultate originale, fie o sinteza a literaturii de specialitate. Toate lucrările vor fi prezentate oral, sesiunea dorind să asigure un mediu care să încurajeze şi să dezvolte abilităţile de comunicare ştiinţifică a studenţilor.
     
Taxe:   Participarea studenţilor la acest eveniment satelit este gratuită. Singura element ce condiţionează participarea este prezentare unei lucrări.
    În cazul în care se doreşte şi participarea la evenimentul Sesiunii Ştiinţifice Anuale a Facultăţii de Biologie, se percepe o taxa de 100 de lei. Lucrarea va fi de asemenea prezentată şi sub formă de poster, la sesiunea dedicată - Vineri 25 Octombrie 2013, 15:30 - 16:00.
     
Înregistrare:   Procesul de înregistrare este similar cu al celorlalţi participanţi, presupunând completarea unui formular on-line şi trimiterea prin e-mail a rezumatului lucrării la adresa sesiunebiologie@gmail.com. Mai multe detalii privind procesul de inregistrare aici. Va rugăm precizati clar în e-mail dacă doriţi particparea doar la evenimetul satelit Sesiunea Ştiinţifică a Studenţilor sau şi la Sesiunea Ştiinţifică Anuală a Facultăţii de Biologie.
     
     
     
     
     
     

 

 

 

 

Web site and all contents Copyright Marius Mihasan, 2012, All rights reserved. Free website templates