Procesul de înscriere la Sesiunea Științifică Anuală a Facultății de Biologie cuprinde trei etape distincte:

1. completarea formularului on-line de la sfârșitul acesti pagini cuprinzând datele de contact ale participantului, titlul și autorii lucrării;

2. plata taxei de participare urmând instrucțiunile disponibile aici;

3. transmiterea documentului word conținând rezumatul lucrării redactat și formatat în conformitate cu Instrucţiunile pentru autori.

4. transmiterea unei copii a ordinului de plată.

Documentele vor fi trimise prin e-mail la adresa secretariatului sesiunii: sesiunebiologie@gmail.com

Participarea la conferinta este conditionata de plata taxei de participare si de trimiterea copiei dupa ordinul de plata pana la data de: în curs de definitivare.

Inainte de a completa formularul de inscriere on-line va rugam cititi cu atentie aceste intructiuni

Înscrierea la conferintă presupune completarea obligatorie a prezentului formular on-line. Se recomandă completarea separată într-un editor text a tuturor răspunsurilor cerute de acest formular și apoi copierea lor în pagina de internet folosind comanda Copy/Paste.

Odată apăsat butonul SUBMIT, informațiile trimise nu mai pot fi modificate şi de aceea vă rugăm să verificați cu atenție datele introduse. Orice modificare ulterioară înscrierii prin completarea formularului va fi trimisă prin e-mail secretarului responsabil cu înscrierea on-line, Asist. dr. Marius Mihăşan, marius.mihasan@uaic.ro 

Dacă întampinați probleme cu procedura de inscriere on-line, vă rugăm solicitați formularul de înscriere în format .doc la adresa marius.mihasan@uaic.ro.

Formular on-line

 

Web site and all contents Copyright Marius Mihasan, 2012, All rights reserved. Free website templates