Bulevardul Carol I, nr. 20 A, Iași, Romania, 700505
+4 0232 20 10 72
Secretariat: secretariat.bio@uaic.ro Administrație: asf.bio@uaic.ro

Tabără de vară la mare! “Biologia în Teren” Aplicații practice pentru studenții naturaliștiAgigea, 29 august–2 septembrie 2022

Tabără de vară la mare! “Biologia în Teren” Aplicații practice pentru studenții naturaliști
Agigea, 29 august–2 septembrie 2022

Dragi studenți,

Celor dornici să trăiască experiențele unui stagiu de practică studențească în mijlocul naturii, vă propunem să participați la o tabără organizată la Stațiunea biologică marină „Prof. dr. Ioan Borcea” de la Agigea, dedicată investigării diversității biologice în raport cu caracteristicile mediului abiotic și impactului antropic.

Cazarea, masa (pe durata a 5 zile) și transportul (de la gara Constanța la Agigea și retur, precum și de la Agigea la Delfinariul Constanța și retur) vor fi asigurate din fondurile proiectului extra curricular al Facultății de Biologie (Biologia în teren – aplicații practice pentru studenți naturaliști), prin finanțare de la Ministerul Educației și cercetării, conform adresei nr. 34196R din 23.02.2022. Atenție!!!! Costurile de deplasare de la localitatea de domiciliu până la Constanța și retur, revin în sarcina participanților!

Numărul de locuri este limitat: 50.

Sunt așteptați mai ales studenți de la UAIC/Biologie care nu au avut practică de teren în planul de învățământ al specializării. Candidații care au finalizat ciclul de licență sau master, nu mai au calitatea oficială de studenți ai UAIC.

Perioada de înscriere on-line: 08.07-31.07.2022, utilizând formularul disponibil aici: https://forms.office.com/r/tkRRaYvxqt

Date de contact: ciprian.manzu@uaic.rocostin_zoo@yahoo.com

Activitățile propuse:

În pachetul de bază (gratuit):

În pachetul suplimentar (contra cost):

Pentru cele doua excursii suplimentare, participarea este opțională, costurile estimate la acest moment fiind de cca. 100 RON de persoană.

Precizam că traseele propuse pot suferi modificări. De asemenea, rețineți faptul că acest cost este orientativ, el depinzând atât de fluctuațiile de preț pentru închirierea mijloacelor de transport, cât și de numărul de persoane participante.